Meer informatie? Bel 0546-702020

2|

CLOUDDIENSTEN

Cloud, wat is dat?

Veel mensen vragen zich nog steeds af wat cloud nu precies betekent. Verschillende leveranciers hebben hier ook een verschillende mening over. Bij Detec menen wij dat cloud diensten services zijn die vanaf het internet benaderbaar zijn, onafhankelijk op welke locatie u zich bevindt. Kortom, u heeft naast uw eigen werkplek, geen apparatuur zoals servers meer op uw eigen locatie. Een systeem die specifiek is afgesteld op uw situatie.

Detec bekijkt graag samen met u uw situatie en maakt op basis hiervan een berekening van alle kosten die in één oogopslag duidelijk maken wat voor u het meest geschikt is, tegen de beste prijs.

Het overzicht welke wij graag voor u uitrekenen, is gebaseerd op een looptijd van meestal 5 jaar en laat de kosten zien van volledig in de cloud werken, een tussenoplossing (hybride) en de kosten van het hebben van apparatuur op uw eigen locatie.

Uiteraard maken wij ook graag inzichtelijk wat de voor- en nadelen van iedere oplossing zijn. Hierdoor bent u altijd zeker van de, voor u, meest betrouwbare en goedkoopste oplossing.

Meer informatie over Automatisering?

Neem contact op via e-mail of telefoon.

Wij nemen z.s.m. contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden.

De online werkplek

Nog een stapje verder? Vanaf uw mobiel, tablet of notebook uw volledige werkplek ter beschikking hebben? Het kan met de Online Werkplek van Detec.

De zekerheid dat uw data te allen tijde beschikbaar is wordt gegeven doordat er van de online werkplek dagelijks een back-up gemaakt wordt, naar een van de meest beveiligde datacenters in Nederland. Daarnaast draait de omgeving verspreid over meerdere datacenters voor maximale beschikbaarheid.

Ook heeft u het gemak dat de licenties van Microsoft volledig geregeld wordt per werkplek. Dit zit dus al bij de prijs in. Voor specifieke diensten van Microsoft of andere leveranciers, kunnen we uiteraard een offerte op maat voor u maken.

Hosted Exchange

Overal en altijd uw mail kunnen ontvangen, bekijken, beantwoorden en delen met uw collega’s. Direct de beschikbaarheid van uw collega’s inzien, contactpersonen en taken delen.

Voor het efficiënt afhandelen van uw zaken is e-mail nagenoeg onmisbaar. Door middel van Hosted Exchange wordt dit nog sneller en beter. Daarnaast hoeft u niet meer alleen te handelen, maar kunt u heel gemakkelijk samenwerken. Ook hier hoeft u zich over de licenties geen zorgen te maken, dit wordt door Detec geregeld.

Veilig, snel en op diverse apparaten. Dat is Hosted Exchange. Maximale vrijheid genieten tegen scherpe tarieven en zonder torenhoge investeringen.

Cloud backup & cloud VPS

Altijd verzekerd zijn van een goeie back-up van uw meest waardevolle data? Dat kan met de Cloudbased Back-up oplossing van Detec. Uw data staat in de meest geavanceerde datacenters van Nederland en wij zorgen dat uw data daar komt, zoals u het wenst.

Een eigen server, maar niet de kosten dragen voor de hardware? Verzekerd zijn van een stabiele omgeving en niet afhankelijk van één stuks hardware? Dan is onze VPS (Virtual Private Server) de oplossing voor u! Door de meest geavanceerde virtualisatietechnieken, kunnen wij uw meest belangrijke processen te allen tijde online houden. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding.

Doordat ons platform zeer uitgebreid is en daarnaast over meerdere zwaar beveiligde datacentra verspreid staat, geniet u maximale zekerheid, schaalbaarheid en flexibiliteit.

Geïnteresseerd?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bel ons op 0546 702020