Meer informatie? Bel 0546-702020

1|

AUTOMATISERING

Systeem- en netwerkbeheer op maat

Onze filosofie is: automatisering hoeft niet moeilijk te zijn, hoeft niet duur te zijn en moet vooral dienen om het bedrijf van onze klanten te helpen succesvol te zijn. Veel ondernemers in het MKB worden dagelijks geconfronteerd met niet goed werkende ICT systemen. Het gevolg is vaak dat de ondernemer zelf of een medewerker met wat meer ICT kennis kostbare tijd kwijt is aan het oplossen van allerhande problemen.

Meer informatie over Automatisering?

Neem contact op via e-mail of telefoon.

Wij nemen z.s.m. contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden.

Servers

Servers

Servers zijn het hart van uw ICT-omgeving, zonder servers zou het werk volledig stil liggen. Geen e-mail, geen applicaties, geen data en misschien zelfs geen website. Het is logisch dat u behoefte heeft aan een specialist die zorg draagt voor uw servers en de continuïteit van uw bedrijf waarborgt.

Een in-house beheerder is niet goedkoop, daarnaast is er geen zekerheid tot wanneer deze blijft. Door uw serverbeheer uit te besteden aan Detec, kunt u zich weer zorgeloos focussen op uw corebusiness en tegelijkertijd besparen op de kosten.

Serverbeheer is voor ons meer dan het beheren, onderhouden en het beveiligen van uw servers. Het is ons doel u volledig te ontzorgen, zodat u zich weer met een gerust hart kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Dagelijkse monitoring op afstand

Wij kunnen uw servers zowel op afstand als op locatie, of zelfs een hybride oplossing voor u beheren. Door deze nauwkeurig te monitoren is het grootste gedeelte van de problemen opgelost voor u het door heeft. Daarnaast zien wij hierdoor problemen in de toekomst vaak al vroeg aankomen, dit nemen wij maandelijks mee in onze rapportage zodat u tijdig kunt bijsturen. Op regelmatige basis loggen wij in in uw systemen vanuit ons kantoor, waardoor we eventuele onregelmatigheden vroegtijdig ontdekken, analyseren en waar nodig ingrijpen.
Dagelijkse monitoring

WORKING IN THE ICT SECTOR REQUIRES CREATIVITY, IN-DEPTH ANALYTICAL SKILLS AND OVERALL STRONG SENSE OF LOGIC

Geïnteresseerd?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bel ons op 0546 702020