Meer informatie? Bel 0546-702020

3|

INTERNET

ADSL / VDSL / SDSL

Wat al onze breedbandverbindingen voor VoIP-telefonie, internet en andere VoIP-diensten met elkaar gemeen hebben, is dat wij een hoge beschikbaarheid garanderen, tot maar liefst 99,7%. Daarnaast kunt u standaard rekenen op onze excellente service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onderstaand treft u een overzicht van de meest toegepaste verbindingen.
ADSL is een technologie die het mogelijk maakt om uw bestaande telefoonlijnen te gebruiken als een breedbandverbinding om data op te halen. Wij leveren ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. De maximaal haalbare snelheid is ondermeer afhankelijk van de afstand van uw bedrijf tot aan de wijkcentrale.
SDSL is een breedbandverbinding waarbij down- en upstream gelijk zijn. Dit maakt SDSL zeer geschikt voor VoIP-telefonie en serverapplicaties. Wij leveren SDSL met bandbreedtes tot 2,3 Mbps down- en upstream. De maximaal haalbare snelheid hangt ondermeer af van de afstand van uw bedrijf tot aan de wijkcentrale.
Is uw bedrijf gevestigd op een locatie, waar nog geen glasvezel beschikbaar is? Door gebruik te maken van de gebundelde SDSL-verbindingen, kunt u de mogelijkheden van glasvezel aardig benaderen. Met gebundeld SDSL weet u zich te verzekeren van een breedbandverbinding met een capaciteit tot 20 Mbps met standaard 99,7% uptime garantie. Uiteraard met vaste IP-adressen.
VDSL, een technologie waarbij er gebruik wordt gemaakt van een ‘Very high bitrate’, is op steeds meer locaties leverbaar in Nederland. De lijn wordt over het traditionele kopernetwerk geleverd. VDSL is leverbaar tot een bandbreedte van 50 Mbps download en een maximum van 10Mbps upload. Dit is mede afhankelijk van de afstand van de wijkcentrale naar uw locatie.

Meer informatie over Internetdiensten?

Neem contact op via e-mail of telefoon.

Wij nemen z.s.m. contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden.

Wat glasvezel extra interessant maakt is dat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot maar liefst 10 Gbps. Combineer internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote applicatie-beheer en koppel verschillende vestigingen. Glasvezel is ideaal voor het combineren van zware toepassingen.
Omdat glasvezelverbindingen een ongekend grote capaciteit kennen, hoeft u niet bang te zijn voor het ontstaan van wachtrijen. Zelfs bij een maximaal gebruik van het netwerk ontstaat er geen vertraging en blijft de superieure kwaliteit behouden. Wij garanderen standaard 99,7% uptime. Dat is nog eens fijn zaken doen.
Dankzij de doordachte architectuur van de glasvezelnetwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk (WAN Connect) te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.
Omdat er de laatste jaren duizenden kilometers glasvezelkabel zijn aangelegd in Nederland, ontwikkelt het gebruik van glasvezel zich explosief. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfslocatie? Belt u dan met één van onze adviseurs. Op basis van uw postcode geven wij u dan direct uitsluitsel over de mogelijkheden.
Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen? Of heeft u medewerkers die vanuit huis werken? Dat is geen punt. Wij dragen zorg voor virtuele privé netwerken om de verschillende locaties aan elkaar te koppelen en te garanderen dat al uw medewerkers, ongeacht hun locatie, veilig toegang verkrijgen tot het servernetwerk. Het maakt hierbij niet uit van welke netwerk operator u gebruik maakt.
Detec besteedt veel aandacht aan de veiligheid van de verbinding. Ons paradepaardje hierbij is onze uitgebreide firewall, die uw lokale netwerk betrouwbaar beschermt tegen een ruim scala aan internet-gevaren. Dankzij onze geavanceerde firewall weet u zeker dat u alle gevaren buiten de deur houdt. Van spam tot spyware en van virussen tot trojans. Dat werkt toch een heel stuk rustiger, nietwaar?

DATA IS A PRECIOUS THING AND IT WILL LAST LONGER THEN THE SYSTEMS THEMSELVES

Geïnteresseerd?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bel ons op 0546 702020